Každý z nás už určite niekedy zažil situáciu, kedy si niečo dlho a starostlivo plánoval, no nakoniec musel svoje plány neočakávane zrušiť. Či už išlo o narodeninovú oslavu dieťaťa, ktoré malo soplík, alebo zrušenú dovolenku kvôli pokazenému autu na diaľnici. Nie všetko v živote sa dá predvídať.  Rovnako nikto z nás nečakal mimoriadnu situáciu, ktorá sa v posledných dňoch stala našou každodennou realitou. Zatvorené sú nielen školy, ale aj kostoly, úrady, reštaurácie, hotely, ...

Mnohí z Vás teraz určite rozmýšľajú, čo s Vašou plánovanou svadbou, ktorá už môže byť za rohom.

Predstava svadba s rúškami a dvojmetrovými rozostupmi sa Vám úplne nepozdáva? Na druhú stranu ju nechcete rušiť na poslednú chvíľu a narýchlo obvolávať všetkých hostí? Skúste teda zvážiť, že si svadbu presuniete, či už na jeseň, zimu alebo budúci rok. Pravdepodobne ste si vysnívali krásny letný obrad, ale myslite na to, že každé ročné obdobie má svoje čaro. Jesenné fotky vo farebnej prírode, či video na snehovej perine môžu byť v konečnom dôsledku krajšie ako fotky počas horúcich letných mesiacov. Minimálne slnko nie je tak ostré, takže do fotoaparátu nebudete toľko žmúriť.

Do jesene i zimy je ešte pomerne dosť času, takže sa buď zvládnete dohodnúť so svojimi stávajúcimi dodávateľmi alebo v tom horšom prípade nájdete nového fotografa, sálu aj kapelu či DJ-a podľa svojich predstáv. Pri hľadaní náhradného termínu, môže byť pre Vás dobrým typom svadba v piatok (čo je v posledných rokoch veľmi moderné), či výber niektorého zo štátnych sviatkov v septembri, prípadne v novembri. Veď kto by sa nechcel brať na výročie nežnej revolúcie? :)

Pokiaľ si ale predsa len chcete svoje áno povedať pod rozkvitnutými čerešňami, tak skúste svadbu presunúť na budúci rok. Chystáte sa predsa dať záväzok na celý život, tak rok ešte vydržíte, nie? :)

S presunutím svadby Vám vieme pomôcť aj my a zabezpečiť pre Vás video, foto i DJ. Ak chcete vedieť, či je Váš náhradný termín ešte voľný, neváhajte nás kontakovať.