Vaša svadobná istota v čase neistoty

Plánovanie svadby za súčasných podmienok musí byť veľmi náročné. Radi by sme preto do tejto neistoty vložili trošku istoty, ktorá vám môže pomôcť s váhaním pri rezervovaní našich služieb.

Celý článok

Potulky Tríbečskom - ako sa nám (ne)podarilo zablúdiť

Tríbeč – pohorie neďaleko Nitry zahalené mnohými tajomstvami. My sme sa do tejto oblasti dostali za účelom výroby série reklamných videí, ktoré budú slúžiť na propagáciu turistického ruchu celého Mikroregiónu Tríbečsko. Správny okamih nastal začiatkom novembra – mesiaca kedy podľa legiend začínajú miznúť ľudia...

Celý článok

Svadby roku 2020 - lásku ani korona nezastavila

Rok 2020 mal byť nielen pre nás plný veľkých plánov. Tešili sme sa na všetky malé i velké svadby, ktoré nás čakali, keď tu zrazu prišiel Covid a všetko sa zmenilo. Naše obavy o predčasnom konci svadobnej sezóny však úspešne rozptýlili odhodlaní snúbenci, ktorí ukázali, že i na zdanlivo neriešiteľnú situáciu existuje riešenie, a že lásku predsa ani korona nezastaví.

Celý článok

Fotenie mimo svadobný deň: áno alebo nie?

Vždy nám spraví radosť, keď niekoho z našich párov “nahovoríme”, aby si nechali svadobné fotenie na deň mimo svadbu. Či je to pred alebo po svadbou, je už čisto na nich, pre nás to dôležité nie je. Podstatné je, že máme na fotenie a natáčanie viac času ako v deň svadby, je to väčšia pohodička a môžeme nerušene popustiť uzdu svojej kreativite či navštíviť nie jedno, ale hneď niekoľko miest.

Celý článok
softstudio_monitor