Minulosť je na to, aby sme sa z nej poučili a šťastie praje pripraveným. To sú dve ustálené frázy, ktoré celkom dokonalo vystihujú aktuálnu “korona” situáciu. Po nie úplne vydarenom roku 2020 všetci napäto čakáme, čo prinesie svadobná sezóna 2021. V duchu si kladieme magickú otázku: ,,Bude tento rok lepší?”, no odpoveď bohužiaľ nepoznáme. Samozrejme, dúfame, že nás čakajú veselšie časy, kedy si Covid zbalí kufre, zamáva na rozlúčku a náš život sa vráti do starých koľají. Predstava je to krása, viera v jej uskutočnenie silná, ale i tak nikoho zrejme neopúšťa hlodavá myšlienka: ,,A čo keď to tak nebude?”.

Opäť teda pred nami visí veľký otáznik a vieme si predstaviť, že plánovanie svadby za takých podmienok musí byť veľmi náročné. Radi by sme preto do tejto neistoty vložili trošku istoty, ktorá vám môže pomôcť s váhaním pri rezervovaní našich služieb. Jedným z rozhodujúcich faktorov pre vás môže byť to, že pri vytvorení záväznej objednávky platíte rezervačný poplatok.Tým pádom si určite kladiete otázku, ako to s ním bude v prípade rôznych koronových príkazov a zákazov. Nemusíte sa báť, o peniaze vás pripraviť nechceme. Síce zatiaľ nevieme čo nás čaká, ale rozhodne chceme byť pre vás oporou a ponúknuť vám riešenie i v prípade nepriaznivých podmienok.


Urobíme pre vás maximum v každej situácii

Pripravili sme si pre vás 3 alternatívy, ktoré môžu nastať na základe rôznych vládnych obmedzení. 

  1. Zachovanie termínu a úprava služieb - pandémia / nepandémia, proste ste sa rozhodli vziať, ale vzhľadom k vládnym nariadeniam musíte svadbu nejakým spôsobom upraviť. Výborne, radi budeme pritom, “vyzbrojíme sa” čím bude potrebné a zároveň sa s vami dohodneme na rozsahu služieb, ktoré vzhľadom k okolnostiam využijete. Inšpirovať sa môžete v našom článku o svadbách v roku 2020.
  2. Zmena termínu - kompromisy nie sú nič pre vás a radšej počkáte, kým sa situácia ukľudní? V tom prípade vám zarezervujeme termín na rok 2022 alebo sa spoločne pokúsime nájsť vhodný termín ešte v sezóne 2021. Pokiaľ si to okolnosti vyžiadajú a bude to v našich silách, tak vám radi nejaký čas podržíme i dva termíny. Vieme, že situácia môže byť nevyspytateľná a vy by ste napríklad chceli počkať ako sa vyvinie, ale zároveň mysleli i na plán B. Pri zmene termínu môžete zvážiť i to, že je v poslednej sú stále modernejšie svadby v iný deň ako je sobota. Tento trend sa dostával do popredia už pred koronou, ale v minulom roku sa stal snáď aj hitom. Vedzte, že pre nás svadba vo všedný deň nie je žiadnou prekážkou.
  3. Zrušenie svadby - dostali ste sa kvôli korone do situácie, kedy nemáte inú možnosť ako svadbu zrušiť? Budeme ústretoví aj v takomto prípade, vystavíme vám poukaz s platnosťou do konca roku 2022 v hodnote rezervačného poplatku a dohodneme sa s vami na možnosti jeho využitia - napr. na videoklip z vášho rande, prípadne fotenia (rande / tehu / rodinné / či iné). Poukaz môžete využiť buď vy alebo máte možnosť ho niekomu darovať.

Nech už to bude tak alebo tak, myslite na to, že sme tu pre vás. Na to, aby to ale fungovalo, je dôležitá vzájomná komunikácia. Majte preto na pamäti, že nech sa vaša svadba uberie akýmkoľvek smerom, potrebujeme to vedieť. Iba tak môžeme byť nápomocní. Pri plánovaní určite oceníte aktuálne informácie, ktoré môžete sledovať na napríklad na Oficiálnom webe Koronavírus a Slovensko